Kineplus Oostrozebeke
Menu Sluiten

Algemene kinesitherapie

Wanneer we spreken over algemene kinesitherapie of algemene revalidatie is dit het behandelen van problemen in het bewegingsapparaat, dit voor alle leeftijden. Aan de hand van oefentherapieën en massagetechnieken worden zowel acute als chronische klachten in onze praktijk aangepakt. Deze technieken worden voornamelijk gebruikt bij revalidatie na operaties en spierletsels.

Dry needling

Het behandelen van pijnen veroorzaakt door het verkeerdelijk functioneren van spieren noemt men de Myofaciale Therapie. De triggerpoints, drukgevoelige pijnpunten, die zich daardoor ontwikkelen veroorzaken pijnen die specifiek kunnen worden gelokaliseerd met hun daarbij horende uitstralingszone.

Met behulp van de techniek Dry Needling kan de pijn worden geneutraliseerd. We brengen hiervoor een fijne accupunctuurnaald in het triggerpoint om deze te desactiveren.

Sportrevalidatie

Vanaf heden kan u bij onze loper van dienst, Lefever Jeffrey, terecht voor een uitgebreide én persoonlijke coaching formule. Hij stelt zich dan ook graag ter beschikking om zijn kennis en expertise in deze sport met jullie te delen.

Overzicht van ons aanbod:

  • Inspanningstest met lactaatmeting
  • Gepersonaliseerde loopschema’s
  • Een uitgebreide screening (schoeisel, risicofactoren aanpakken, …)
  • Samen werken naar én opvolging van jouw individuele doelstellingen (marathon, …)
  • Core stability én looptechnische oefentherapie (individueel of groep gebonden)

Interesse?
Via een vrijblijvende afspraak (0478 87 77 69 of jeffreylefever@hotmail.com) maakt hij graag tijd om eens te luisteren naar jouw noden en doelstellingen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren!

Contacteer mij